17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

AK PARTİ ARTVİN MİLLETVEKİLİ KIŞLA BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Kategori Ziyaretler

Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Artvin ve ilçelerinde çalışma ziyaretinde bulunan Milletvekili Kışla, Arhavi’yi ziyaret etti. Ziyaretini belediyeye yapan Milletvekili İsrafil Kışla’yı Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan karşıladı.

Başkanlık makamında bir araya gelen heyet, bu süre içerisinde ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu. Ayrıca yeni yapılacak olan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. İlimizin ve ilçemizin gün geçtikçe modern bir görünüm kazandığını belirten Milletvekili Kışla, vatandaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Perşembe, 06 Temmuz 2017 13:58