20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

ELEKTRİK HATLARININ YERALTINA ALINMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ÇALIŞMALAR SAHİL CADDESİ’NDE SÜRÜYOR ÇALIŞMALAR SAHİL CADDESİ’NDE SÜRÜYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’nin önemli caddelerinden olan Musazade Mahallesi Sahil Caddesi’nin yenilenme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Caddede yer alan ve görüntü kirliliği oluşturan elektrik direkleri ve elektrik hattı çalışmaları yüklenici firma tarafından yer altına alınıyor.

Bu çalışma ile şehrin tamamına uygulanacak olan ve hem görüntü kirliliğini, hem de dış etkenler sonucu oluşan elektrik kesintisinin de önüne geçilmiş olunacak. Kısa süre içerisinde bitirilmesi planlanan elektrik hatlarını yer altına alma çalışması mümkün mertebe çevreye zarar verilmeden yürütülmeye çalışılıyor.