19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

ŞEHİRLERARASI YOLA BARİYER DÖŞENİYOR

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA TAMAMLANACAK
Kategori Fen İşleri

İlçenin modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şehirlerarası yol güzergâhı boyunca Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından yola bariyer döşeniyor. İlçemiz sahil geçişi boyunca yapımı devam eden çalışmalar ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.

Yetkililerden alınan bilgilere göre trafik güvenliği açısından büyük önem arz edip can ve mal güvenliği açısından kaçınılmaz bir zorunluluk olan yol bariyerleri Kapisre Deresi bölgesinde başlayıp Arhavi – Hopa Tüneli’ne kadar sürecek ve çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Son Düzenlenme Salı, 04 Temmuz 2017 13:54