25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

YUKARI HACILAR MAHALLESİ’NDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA MAHALLE HALKININ HİZMETİNE SUNULACAK ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA MAHALLE HALKININ HİZMETİNE SUNULACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Yukarı Hacılar Mahallesi’nde devam ediyor.

Yapılacak olan betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. 100 metrelik bir alanda yapılacak olan yol betonlama çalışmaları ile söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren mahalle sakinleri, çalışmalar nedeniyle Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na şimdiden teşekkürlerini iletti. Çalışmaları bizzat yerinden takip eden Başkan Hekimoğlu, betonlama çalışmalarının şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Çalışmalar ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Salı, 04 Temmuz 2017 13:48