20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

ARHAVİ ZİRAAT ODASI ÜYELERİ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler

Arhavi Ziraat Odası üyeleri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ziyarette bulundu. İlçemizin önemli değerlerinden Şükrü Bayraktaroğlu’nun vefatının ardından olağan kongre sürecine kadar yönetim kurulu kararıyla başkanlık görevini geçici olarak devralan Sadık Yıldızbayrak ve üyeler Başkan Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Karşılıklı görüş alışverişi içerisinde gerçekleşen ziyarette Yıldızbayrak, merhum Şükrü Bayraktaroğlu’nun bıraktığı yerden oda üyeleriyle birlikte uyum içerisinde çalışmaları yürütmeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Hekimoğlu ziyarete gelen konuklarına teşekkürlerini iletti. Program çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 04 Temmuz 2017 11:52