13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

İBRAHİM ÜZÜLMEZ BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

ZİYARETTE GÜNCEL KONULAR ELE ALINDI ZİYARETTE GÜNCEL KONULAR ELE ALINDI
Kategori Ziyaretler

Türk futbolunun güzide oyuncularından olan İbrahim Üzülmez, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Üzülmez’in yanı sıra belediye meclis üyeleri ve Arhavili iş adamları da yer aldı. Başkan Coşkun Hekimoğlu ve Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu gelen konuklarını kapıda karşıladılar.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu ve Üzülmez güncel konular ve sporla ilgili sıcak bir ortamda görüşmeler yaptı. Başkan Hekimoğlu’nu bir süredir ziyaret etmek istediğini belirten Üzülmez, Arhavi ile ilgili haberleri ve sahil dolgu alanında yapılan spor kompleksini basından ve dostlarıNdan duyduğunu, yakından takip ettiğini ve Başkan Hekimoğlu’nu bu projesi nedeniyle tebrik ettiğini belirtti. Başkan Hekimoğlu da İbrahim Üzülmez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek sahil dolgu alanındaki spor kompleksleri ile gençlere yatırım yaptıklarının altını çizdi. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.