25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

“EBRULİ WAFFLE” ADLI İŞLETMENİN AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞI BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ H.TAHSİN KURDOĞLU YAPTI AÇILIŞI BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ H.TAHSİN KURDOĞLU YAPTI
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Gıda sektöründe “Ebruli Waffle” adıyla açılan yeni iş yeri için görkemli bir tören düzenlendi. Musazade Mahallesi Kapalı Çarşı’da hizmete giren iş yerinin açılışını Belediye Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu yaparken açılışa bölge esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Yeni işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu, işletme sahibini bu girişkenliğinden dolayı tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme Sahibi, kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta Başkan Vekili H.Tahsin Kurdoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.