21.10.2017 Son güncelleme: 19.10.2017, 1:58

İLÇEMİZDE RAMAZAN BAYRAMI SEVİNCİ

PROTOKOL ÜYELERİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN PROGRAMDA BİRARAYA GELDİ PROTOKOL ÜYELERİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN PROGRAMDA BİRARAYA GELDİ
Kategori Resmi Törenler

Arhavi Kaymakamlığı bünyesinde ilçe müftülüğü tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Şeref Aydın ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ramazan Bayramı nedeni ile bir araya gelerek Bayram tebriğinde bulunan protokol üyeleri ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Merkez yeni cami avlusunda yapılan ve vatandaşlarında katılımıyla yoğun geçen bayramlaşma töreninin ardından protokol mensupları esnaf ziyaretlerinde bulunarak burada vatandaşlarla bayramlaşıldı.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’na da ziyarette bulundu. Buralarda yapılan bayram tebriklerinin ardından tören toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Pazar, 25 Haziran 2017 12:40