20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29
NUROL’DAN KAZANCI AİLESİNE TAZİYE NUROL’DAN KAZANCI AİLESİNE TAZİYE
Kategori Genel Haberler

İlçemiz Gürgencik köyünden Kazancı ailesinden Sabri Kazancının vefatı üzerine aileye uzaktan yakından taziyede bulunuldu. Arhavi Merkez Yeni Camide cenazesi kılınan merhumun kızı ve aynı zamanda Nurol Holding Nurettin Çarmıklının özel kalemi olan Berrin Kazancı Akçanın acısı büyüktü.

Bunun yanında Nurol Makine kısım müdürü Hasan Fehmi Kazancının amcası olan merhumun cenazesine uzaktan yakından gelenlere Kazancı ailesi olarak teşekkür ederek bu acı günlerinde yanlarında yer aldıkları için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Son Düzenlenme Perşembe, 22 Haziran 2017 17:08