25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

ARHAVİ’DE KADİR GECESİNDE CAMİLER DOLDU TAŞTI

Arhavi Belediyesi Halka Kandil simidi dağıttı Arhavi Belediyesi Halka Kandil simidi dağıttı
Kategori Genel Haberler

Ramazan ayını geçirdiğimiz şu günlerde hem orucu hem ibadeti büyük bir huzur ve mutlulukla yerine getiren Arhavi Halkı bu ibadetini taçlandırmak adına Kadir Gecesinde adeta camilere akın etti. Bu kutlu gecede Arhavi Merkez yeni Camide İlçe Müftülüğü tarafından Kadir Gecesi Programı düzenlendi. Gencinden yaşlısına kadını erkeği ile camiyi dolduran Arhavililer gecenin feyzi ve bereketinden yararlandılar. Bu gecede Arhavi Belediyesi de vatandaşa cami girişlerinde kandil simidi dağıttı. Bunun yanında hayırsever kurum ve kuruluşlar esnaflar ve işadamları vatandaşlara gülsuyu lokma ve paket gıda da ikramda bulundular. Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Başkan yardımcıları Tahsin Kurdoğlu ve Nail Köseoğlu her iki camide vatandaşların Kandillerini kutlayarak kandil simitlerini dağıttılar. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin önemini ve kutsallığını idrak eden vatandaşlar birlik ve beraberlik ruhu içerisinde camilerde buluştular. İlçe halkı Arhavi Belediyesinin, İlçe Müftülüğünün, kurum ve kuruluşlar ile esnafların hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Son Düzenlenme Perşembe, 22 Haziran 2017 09:59

Bu kategoriden diğerleri: KAZANCI AİLESİNİN ACI GÜNÜ »