13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

Müdürlerden Başkan Hekimoğlu’na Teşekkür Ziyareti

HEKİMOĞLU: “EĞİTİME DESTEK ÖNCELİĞİMİZDİR” HEKİMOĞLU: “EĞİTİME DESTEK ÖNCELİĞİMİZDİR”
Kategori Ziyaretler

Okul müdürleri Başkan Hekimoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu. 2016 – 2017 eğitim öğretim yılının sonlanmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu ve ilçede eğitim faaliyetlerini sürdüren kurumlarının müdürlerinin yer aldığı ziyarette Başkan Hekimoğlu gelen konuklarını kapıda karşıladı. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu da yer aldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette okul müdürleri Başkan Hekimoğlu’nun öğrenciler üzerinde emeğinin büyük olduğuna değindiler. Eğitime verdiği desteklerin her zaman öncelikli olduğunun altını çizen Başkan Hekimoğlu, yıl boyunca teknolojik destekten sosyal, kültürel ve sportif desteklere kadar öğrencilere her zaman öncelik verdiklerini belirterek desteklerin yeni eğitim öğretim döneminde de devam edeceğini belirtti. Hoş sohbetin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu ve okul müdürleri Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür ettiler. Program çekinilen fotoğraflarla son buldu.