19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

ARHAVİ ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ DAHA YİTİRDİ

ARHAVİ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ŞÜKRÜ BAYRAKTAROĞLU HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU ARHAVİ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ŞÜKRÜ BAYRAKTAROĞLU HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU
Kategori Genel Haberler
(1 Oyla)

Arhavi’de tanınıp sevilen ve ilçemizin önemli değerlerinden olan Arhavi Ziraat Odası Başkanı Şükrü Bayraktaroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Evli ve 1 çocuk babası, 69 yaşında hayata veda eden Bayraktaroğlu, sevenlerini yasa boğdu. Bayraktaroğlu, ailesi ve çevresi tarafından sevilen kişiliği nedeniyle vefatı büyük üzüntü yarattı.

Merkez Cami’deki törenden önce Bayraktaroğlu’nun cenazesi Arhavi Ziraat Odası önüne getirilerek  burada ailesi, yakınları, halkın ve belediye personelinin katılımı ile bir tören gerçekleşti. Hayatından kesitler alınarak biyografisi anlatıldı.  Yapmış olduğu hizmetleri topluma olan örnek davranışları ile her zaman her ortamda insanlara yön veren kişiliğinin hiçbir zaman unutulmayacağı ve unutturulmayacağı belirtildi.

Adından Merkez Cami’de düzenlenen cenaze töreninde İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin KUrdoğlu, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, aile yakınları, sevenleri, dostları ve vatandaşlar merhum Şükrü Bayraktaroğlu’nu yalnız bırakmadı. Yoğun işleri nedeniyle şehir dışında bulunan ve Bayraktaroğlu’nun vefatı nedeniyle derin üzüntü yaşadıklarını belirten Başkan Hekimoğlu, merhumun her zaman iyi olarak hatırlanacağını belirtti. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhum Bayraktaroğlu, gözyaşları içerisinde Güngören Köyü’ndeki kendi aile kabristanlığına defnedildi.

Son Düzenlenme Çarşamba, 21 Haziran 2017 10:49