28.06.2017 Son güncelleme: 28.06.2017, 6:06

ARHAVİ YAZ YÜZME KURSU BAŞLADI

7-15 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA VERİLECEK OLAN EĞİTİM YAZ BOYUNCA SÜRECEK 7-15 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA VERİLECEK OLAN EĞİTİM YAZ BOYUNCA SÜRECEK
Kategori Spor

Arhavi Belediyesi ve Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nün destekleriyle gerçekleştirilen Arhavi Yaz Yüzme Kursu başladı. Yaz tatilinin yaşandığı şu günlerde öğrencilerin zamanlarını boşa harcamalarının önüne geçmek, çocuklara eğlenceli ortam yaratmak, özgüvenlerini güçlendirerek sosyalleşmelerini sağlamak ve yüzme branşını stiliyle öğretmeye çalışmak amacıyla start alan kurslar Rize Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılıyor.

Antrenörlüğünü Serkan Başgül’ün yaptığı “Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın” sloganıyla yola çıkılarak başlatılan bu eğitimler 7-15 yaş grubu çocuklar için aylık 8 derslik dönemlerden oluşuyor. Arhavi Belediyesi tarafından ulaşımın sağlandığı eğitimler yaz boyu devam edecek.

Kursa katılmak isteyenler 0 506 4599449 no’lu telefonu arayarak iletişime geçebilirler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 19 Haziran 2017 13:56