24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

SAHİL DOLGU ALANI YEŞİLLENİYOR

800 ADET AĞAÇ VE FİDAN DİKİLİYOR 800 ADET AĞAÇ VE FİDAN DİKİLİYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi tarafından sahil dolgu alanı çevresinde ağaçlandırma çalışması sürüyor. Doğaya katkı sağlamak, şehri güzelleştirmek ve söz konusu alanın yeşillenmesini sağlamak adına gerçekleştirilen çalışmaları belediyenin fen işleri ekipleri yürütülüyor. Sahil dolgu alanı spor tesislerinin olduğu bölgede yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

800 adet ağacın dikileceği alan yeni görünümüyle şimdiden tam not alıyor. Özelikle tesis araları ve çevresinde çok çeşitli ve görünümü hoş olan ağaçlar ve fidanlar dikiliyor. Yıl içerisinde kendini gösterecek olan çalışmalar uygun görülecek diğer alanlara da dikilecek.