19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

ARTVİN VE RİZE ANTRENÖRLERİ ARHAVİ’DE

ANTRENÖRLERLE SERTİFİKASYON ÇALIŞMASI YAPILDI ANTRENÖRLERLE SERTİFİKASYON ÇALIŞMASI YAPILDI
Kategori Spor

Artvin ve Rize’deki amatör spor kulüplerinin antrenörleri Arhavi’de bir araya gelerek hizmet içi eğitim aldılar. Arhavispor Kulübü Tesislerinde gerçekleştirilen eğitimde Artvin Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Sadettin Dağ, Arhavispor Kulübü Altyapı Antrenörü Cengiz Velimahmutoğlu, Fındıklı, Rize, Pazar, Ardeşen, Artvin Merkez, Borçka, Hopa ve Kemalpaşa antrenörleri yer aldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen hizmet içi eğitimin yanında antrenörlerin resmi kurum kanalıyla antrenörlük yapabilme yolunun açılması için sertifikaları da verilecek. İlçemizde devam edecek olan eğitim iki gün boyunca sürecek.

Bu kategoriden diğerleri: ARHAVİ YAZ YÜZME KURSU BAŞLADI »