19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

SAHİL SPOR KOMPLEKSİ ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Kategori Fen İşleri

Sahil dolgu alanında yapımına başlanan spor alanlarının inşasında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Son olarak hem voleybol, hem de basketbol sahası olarak kullanılacak olan saha için süren çalışmalarda sona gelindi. Vatandaşların tamamen ücretsiz faydalanacağı bu ortam tamamlandığında sokak basketbol ve voleybol oynamak isteyenler için önemli bir mekân haline dönüşecek.

Söz konusu bölgede zemine dair yapılan çalışmalar ve beton dökme çalışmalarının tamamlanmasının ardından alanda tel örgülerin örülmesi, sahaya potaların yerleştirilmesi ve saha üzerinde çizim çalışmalarının yapılması işlemine geçildi. Bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, sahadaki eksiklerin giderilmesinin ardından çevresinin tamamen ağaçlandırılması ve saha etrafında dekoratif kamelyaların da yerleştirilmesiyle birlikte bölgenin modern bir görünüme sahip olacağını belirtti. Ayrıca Başkan Hekimoğlu bütün bu çalışmaların çok kısa bir sürede tamamlanacağını ve önümüzdeki Ramazan Bayramı’na kadar ilçe halkının kullanımına sunulacağını dile getirdi.

Bu çalışmaların ardından Arhavi sahil projesindeki spor kompleksi olarak belirlenen bölge tamamen bitirilmiş olacak ve vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği alan haline gelmiş olacak. Bunun devamında kalan bölge kültürel ve sosyal donatı alanlarıyla donatılacak. Önümüzdeki günlerde yeni projeler halka sunulacak.

Son Düzenlenme Cuma, 16 Haziran 2017 15:48

Bu kategoriden diğerleri: SAHİL DOLGU ALANI YEŞİLLENİYOR »