19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKALARI DAĞITILDI

TÖREN ARHAVİ TİCARET ODASINDA GERÇEKLEŞTİ TÖREN ARHAVİ TİCARET ODASINDA GERÇEKLEŞTİ

Bir süredir ilçemizde yürütülmekte olan KOSGEB Girişimçilik Kursu sertifika dağıtım töreni Arhavi Ticaret Odasında yapıldı. KOSGEB Artvin İl Müdürlüğü, İş-kur İl Müdürlüğü, Arhavi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Arhavi Ticaret Odası tarafından yürütülen programın tamamlanmasıyla birlikte kurs eğitim programı sertifikaları İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, KOSGEB Artvin Müdürü Cemil Bahçe, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Hüsnü Özcan ve Arhavi Ticaret Odası Başkanı Yardımcısı Hüsnü Doğan Hatinoğlu tarafından hak sahiplerine dağıtıldı.

İki kurs olarak açılan ve toplamda 48 kursiyerin almış olduğu sertifika ile girişimcilik konusunda ve özellikle ticaret hayatına atılmada önemli destek sağlayıcı unsur olarak görülmesine kesin gözüyle bakılan bu programın zaman içerisinde tekrar yapılması planlanmaktadır. Programda dağıtım töreni öncesi protokol üyeleri tek tek konuşmalarını yaptılar. Yakın zamanda tekrar açılması için girişimlerin süreceğini belirten Başkan Hekimoğlu, sertifikasını alan tüm kursiyerleri tebrik ederek başarılı bir ticaret hayatına atılmalarını beklediğini dile getirdi. Tören çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 15 Haziran 2017 15:50