24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

BÖLGE YENİ GÖRÜNÜMÜYLE TAM NOT ALIYOR BÖLGE YENİ GÖRÜNÜMÜYLE TAM NOT ALIYOR
Kategori Fen İşleri
(1 Oyla)

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen ve önceki günlerde Arhavi Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi yanı olarak bilinen Musazade Mahallesi Dr. Adil Surat Caddesi’nde başlatılan kilit taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında çevre düzenlemesinin de tamamlanmasıyla bölge modern bir görünüm kazanmış oldu.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmadan dolayı duydukları memnuniyetini dile getirerek, Arhavi Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmaları ve çevre düzenlemesinin sonlandırılmasının ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.