24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

SAHİL DOLGU ALANI PEYZAJ ÇALIŞMASI

ALANDA YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR ALANDA YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi tarafından sahil dolgu alanı çevresinde peyzaj çalışması yapılıyor. Doğaya katkı sağlamak, şehri güzelleştirmek ve söz konusu alanın yeşillenmesini sağlamak adına gerçekleştirilen çalışmaları belediyenin fen işleri ekipleri yürütüyor.

İlçemize dikilmek üzere alınan fidanlar halk tarafından da olumlu bir şekilde karşılandı. Büyük bir özenle yürütülen peyzaj çalışmaları sahil dolgu alanında sonlandırılmasının ardından uygun görülen diğer alanlara da dikilecek.