28.06.2017 Son güncelleme: 28.06.2017, 6:06

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

Arhavi Vergi Dairesi Müdürü Alper Özen, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Özen’in yanı sıra Vergi Dairesi Şefi Kadir Şahinbaş da yer aldı.

Geçtiğimiz yıl Maliye Bakanlığı tarafından ilçemizde açılan Arhavi Vergi Dairesi ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette ilçede önemli birçok mükellefin çevre il ve ilçelerdeki kayıtlarının artık ilçemizde tutulduğunun altı çizildi. Karşılıklı hoş sohbetin ardından Müdür Özen, Başkan Hekimoğlu’nun misafirperverliğinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla sonlandırıldı.