24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

ARTVİN ZİRAAT ODASI İL KOORDİNASYON KURULU BAŞKANI TOLGA İSKENDEROĞLU BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ ZİYARET BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

Artvin Ziraat Odası Koordinasyon Kurulu İl Başkanı ve aynı zamanda Borçka Ziraat Odası Başkanı Tolga İskenderoğlu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Ziraat Odası Başkanı İskenderoğlu’nun yanı sıra Borçka, Hopa ve Arhavi Ziraat Odası Başkan Vekilleri de yer aldı. Ziyarette Başkan Hekimoğlu gelen konuklarını kapıda karşıladı.

İl genelinde arıcılık sektörüyle ilgili yapılan hoş sohbetin ardından gelen konuklar, Başkan Hekimoğlu’nun misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Hekimoğlu ise, Ziraat odası Koordinasyon Kurulu İl Başkanı İskenderoğlu, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret karşılıklı edilen hoş sohbetin ardından çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Çarşamba, 14 Haziran 2017 15:44