17.12.2018 Son güncelleme: 15.12.2018, 9:17

CUMHURİYET MAHALLESİ LİPTON ÇAY FABRİKASI ARKASINDA YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA TAMAMLANIP HİZMETE AÇILACAK ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA TAMAMLANIP HİZMETE AÇILACAK
Kategori Fen İşleri

İlçemizde cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tam gaz devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçemizin birçok yerinde devam eden çalışmaların yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi’nde de yol betonlama çalışmaları başlatıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Lipton Çay Fabrikası arkası olarak bilinen Küçükkayalar Mevkii’nde geçtiğimiz aylarda toprak kayması, sel ve su baskınları nedeniyle set duvar çalışmalarının yanında yol betonlama çalışmaları da start aldı. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Osman Ataman’ın da takip ettiği betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik, kullanışlı ve çağa uygun hale getirilmesi amaçlanıyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre çalışmalar en yakın zamanda bitirilip, mahalle halkının hizmetine sunulacak.

Son Düzenlenme Cuma, 16 Haziran 2017 16:07