13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

ARHAVİ KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN İFTAR YEMEĞİ ORGANİZE EDİLDİ

İFTAR PROGRAMI ARHAVİSPOR KULÜBÜ SOSYAL TESİSİ’NDE GERÇEKLEŞTİ İFTAR PROGRAMI ARHAVİSPOR KULÜBÜ SOSYAL TESİSİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Kaymakamlığı tarafından ilçe protokolüne iftar yemeği programı düzenlendi. Arhavispor Kulübü Sosyal Tesisi’nde gerçekleşen iftar yemeği programına Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İlçe Kaymakamı Aydın, iftar programına gelen konuklarını karşıladı. Düzenlenen programda davete icabet edip bir araya gelen konuklar, program öncesi yaptıkları muhabbetlerle ortamda sıcak bir hava yarattı. Bir arada iftar yapmanın mutluluğu gelen konukların gözlerinden okunuyordu. Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Hekimoğlu, İlçe Kaymakamlığı’nın tarafından düzenlenen iftar programı adına memnuniyetini dile getirdi. Programda ev sahipliği yapan Kaymakam Aydın ise, düzenledikleri programa gelerek katılımlarından dolayı konuklara tek tek teşekkür etti.
Son Düzenlenme Çarşamba, 14 Haziran 2017 15:49