25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

AK PARTİ ARTVİN MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA İLÇEMİZDE İFTAR YEMEĞİ PROGRAMINA KATILDI

PROGRAM ESKİ ÖĞRETMEN EVİ BİNASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM ESKİ ÖĞRETMEN EVİ BİNASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Sosyal İşler

Ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği programları devam ediyor. İl Özel İdaresi’ne bağlı ve eski öğretmen evi binasında her gün hayırsever iş adamlarının destekleriyle süren iftar yemeği programı, bu kez Artvin Milletvekili İsrafil Kışla’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Milletvekili Kışla’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Ak Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan,  Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

İftar programında bir araya gelen Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve davetliler, hazırlanan iftar sofrasında hoş sohbetlerle iftarın olmasını beklediler. Programda konuşma yapan Milletvekili Kışla, iftar yemeklerinde bir yandan oruç açmanın sevincini yaşarken, bir yandan de birlikte ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek programı gerçekleştiren herkese teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlenme Salı, 13 Haziran 2017 10:38