24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

SAHİLDEKİ ÜST GEÇİT YENİ GÖRÜNÜMÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR

AY – YILDIZ TEMALI AYDINLATMA VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ UYANDIRDI AY – YILDIZ TEMALI AYDINLATMA VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK İLGİ UYANDIRDI
Kategori Fen İşleri

İlçenin modern bir görünüme kavuşturulma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal belediyecilik gereği olarak Arhavi Belediyesi tarafından ilçemiz sahil geçişinde yer alan üst geçit led ışıklandırma ve kablolu ışıklandırma sistemiyle aydınlatılması çalışmaları tamamlandı.

Şehirlerarası yol üzerinde bulunan ve vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen üst geçit, yeni görünümüyle adından söz ettiriyor. Ay – yıldız temalı üst geçitte son sistem ışıklandırma özellikle geceleri dikkat çekiyor. Üst geçidin hem arkası, hem de önünde yer alan “Arhavi’ye Hoş Geldiniz” levhalarının yer aldığını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kırmızı renk ışıkla yapılan aydınlatmanın albenisine değinerek ilçe halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Salı, 13 Haziran 2017 10:32