28.06.2017 Son güncelleme: 28.06.2017, 6:06

ARHAVİ BELEDİYESİ TARAFINDAN RAMAZAN EĞLENCE PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARIN DOYASIYA EĞLENDİĞİ PROGRAM ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ’NDE YAPILDI ÇOCUKLARIN DOYASIYA EĞLENDİĞİ PROGRAM ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ’NDE YAPILDI
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Belediyesi tarafından Ramazan ayı şenlikleri kapsamında Arhavi Gösteri Merkezinde organize edilen program, ilçe halkı  ve özellikle çocuklar tarafından büyük beğeni kazandı. “Ramazan Eğlence Programı” adı altında düzenlenen etkinlikte Karagöz ile Hacivat, balon şov, semazen gösterisi, pandomim, palyaço gösterisi, Aşuk ile Maşuk ve ödüllü yarışmalar özellikle çocukların bir hayli ilgisini çekti. Programa Vali yardımcısı Mehmet Ali Öztürk ve Arhavi Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu da katılarak çocuklarla birlikte oldular.

Ramazan ayı şenlikleri kapsamında iftar sonrası Arhavi Gösteri Merkezindeki etkinliğin açılışında Ajans 53 Organizasyonun bünyesinde yer alan ekip, çocuklara müzik eşliğinde animasyon gösteriler sundu. Çocukların renkli boyalarla yüzlerinin boyandığı programda ayrıca balonlar şişirilerek her çocuğa sunuldu. Çocukların eğlendiği şenlik gece boyunca coşkuyla devam etti. Minik çocuklar organizasyonun gerçekleşmesine sebep olan Başkan amcalarına program sonunda teşekkürlerini sundular.

Son Düzenlenme Pazar, 11 Haziran 2017 18:11