28.06.2017 Son güncelleme: 28.06.2017, 6:06

ARHAVİ BELEDİYESİ GÜNGÖREN HALK PLAJI SEZONA HAZIRLANIYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU PLAJDA İNCELEMELERDE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU PLAJDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Sosyal İşler

İlçemizde yaz günlerinin özlendiği şu günlerde Arhavi Belediyesi Güngören Halk Plajı’nda hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, bir dizi düzenleme ve yenileme ile yeni sezona hazırlanan plajda incelemelerde bulundu.

İlçemizde yaz aylarının vazgeçilmez yerlerinden ve vatandaşlarımızın denizle buluştuğu alanların belki de en önemlisi olan Güngören Halk Plajı yeni sezon hazırlanıyor. Plajda çevre düzenlemeleri ile birlikte vatandaşların dinlenip hoş vakit geçirebilecekleri tesisin de inşası büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Ahşap malzeme kullanılarak ve plaj ortamına uygun bir mimari ile yapılan mekana büyük ilginin olması bekleniyor.

Bölgede incelemelerde bulunan Başkan Hekimoğlu yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hekimoğlu Güngören Halk Plajından vatandaşlarımızın daha iyi yararlanmaları için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, plajda yapılan son iyileştirmelerle birlikte bölgenin daha modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Ramazan ayının bitimi ile birlikte hizmet vermesi planlanan plaja şimdiden yoğun ilgi olması bekleniyor.