28.06.2017 Son güncelleme: 28.06.2017, 6:06

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA İFTAR YEMEĞİ

PROGRAMDA ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI, GAZİLERİMİZ VE GAZİ YAKINLARI AĞIRLANDI PROGRAMDA ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARI, GAZİLERİMİZ VE GAZİ YAKINLARI AĞIRLANDI
Kategori Genel Haberler

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında şehit ve gazilerimiz ve onların aileleri onuruna yemek programı düzenlendi. Programda İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, şehit ve gazi aileleri yer aldı.

İlçemizde Ramazan ayı içerisinde yapılan iftar programlarının en anlamlısı gerçekleştirilerek, şehit ve gazi yakınları ile aynı sofrada buluşuldu. Bayraktar kültür merkezinde yapılan programla ilçemizde vatanı uğrunda can vermiş şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve gazi yakınları ağırlandı.

Programda protokol mensupları ve misafirler Kuranı Kerim tilaveti eşliğinde iftar vaktini beklendiler. Yapılan dualarla şehitlerimiz bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı. Açılan oruçların ardından şehit yakınlarına şehitlerimizin Türk bayrağıyla bezenmiş fotoğrafları takdim edildi.

Günün anısına toplu çekinilen fotoğrafların ardından program son bulmuş oldu.

Son Düzenlenme Cumartesi, 10 Haziran 2017 19:34