24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

ARHAVİ YENİ BİR İŞ YERİ DAHA KAZANDI

SPEEDY ERKEK MODA GİYİM MAĞAZASI AÇILDI SPEEDY ERKEK MODA GİYİM MAĞAZASI AÇILDI
Kategori Genel Haberler

Arhavi yeni bir işyerine daha kavuştu. İlçemiz Musazade Mahallesi Millet Caddesi üzerinde konfeksiyon konseptine uygun giyim mağazası faaliyete geçti. Speedy Erkek Moda Giyim Mağazası adı altında açılan mağazanın açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı. İşletme sahibi ve katılan tüm katılımcılar eşliğinde kesilen kurdele ile mağaza hizmete girmiş oldu.

Mağaza sahibi Başkan Hekimoğlu ve beraberindekilerin katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Açılışın ardından Başkan Hekimoğlu, ilçeye ekonomik kazanımlar sağlayacak olan işyerinin, işletme sahibine bol kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Cumartesi, 10 Haziran 2017 18:26