23.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 6:29

KABATAŞ ERKEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLÇEDEN AYRILDI

EKİP, SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDAKİ BÜTÜN ETKİNLİKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİP YOLA ÇIKTI EKİP, SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDAKİ BÜTÜN ETKİNLİKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİP YOLA ÇIKTI
(1 Oyla)

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemize gelen Kabataş Erkek Lisesi Tarih Öğretmeni Sema Sunay, proje lideri ve aynı zamanda hemşerimiz Tolga Çorbacı ve 10 öğrenciden oluşan ekip, bütün programlarını gerçekleştirerek ilçeden ayrıldı.

Mehmet Nazif Günal İlkokulu 3.sınıf öğrencilerine eğitici aktiviteler, Fındıklı Huzurevi ziyareti, Arhavi Belediyesi ile ortaklaşa Mençuna Şelalesi çevresindeki mıntıka temizliği, Hopa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti, Lipton Çay Fabrikası ziyareti ve ilçenin gezilmesinin ardından ilçeden memnun bir şekilde ayrılan ekip, özellikle Mençuna Şelalesi’ni çok beğendiklerini ve tekrar geleceklerini belirttiler.

Son Düzenlenme Cuma, 09 Haziran 2017 17:11