19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05
ŞEHİR MERKEZİ AYDINLATMA PROJESİ BAŞLIYOR ŞEHİR MERKEZİ AYDINLATMA PROJESİ BAŞLIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi ilçenin modernizasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezinde aydınlatma çalışmaları başlıyor.

Ağaçların yerden led ışıkla ışıklandırılması yöntemiyle yapılacak olan projeyle şehrin özellikle Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere şehrin ana arterlerinde ağaçların aydınlatılması yapılacak. Proje çerçevesinde kullanılacak olan özel projektör ve led aydınlatmalarda palmiye, çınar, kaldırım ağaçları, orta refüj ağaçlarının aydınlatmaları yapılacak. İlçemiz halkına önümüzdeki günlerde çok önemli bir sürpriz yapılarak şehrin en görkemli ve dikkat çekici noktasında devasa aydınlatma yerini alacak. Halkımıza yakında bu sürpriz, görseliyle birlikte sunulacak.

Son Düzenlenme Cuma, 09 Haziran 2017 15:33