24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

Arhavi Anadolu Lisesi Mezuniyet Programı Yapıldı

PROGRAMDA ÖĞRENCİLER KEP ATARAK MEZUN OLMANIN SEVİNCİNİ YAŞADILAR PROGRAMDA ÖĞRENCİLER KEP ATARAK MEZUN OLMANIN SEVİNCİNİ YAŞADILAR

Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Arhavi Anadolu Lisesi, 2016-2017 yılsonu münasebetiyle mezuniyet töreni düzenledi. Son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen mezuniyet töreni Arhavi Gösteri Merkezi’nde yapıldı. Öğrencilerin mezuniyet töreni etkinliğine Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu, okul müdürü Mustafa Al, öğretmenler, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende açılış konuşmasını okul müdürü Al yaptı. Öğrencilere yeni başlayacak olan hayatlarında başarılar dileyen Al, Arhavi Anadolu Lisesi okul birincisi Aynur Hancı tebrik etti. Okul birincisi Hancı, okulun yaş kütüğüne adını temsil eden plakayı alkışlar eşliğinde çakmasının ardından dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından plaketleri verildi. Öğretmenler de öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki yükseköğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Son Düzenlenme Cuma, 09 Haziran 2017 13:29