24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

MERHUM SEDAT BATUMOĞLU ANISINA İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI DÜZENLENDİ

PROGRAM ESKİ ÖĞRETMEN EVİ BİNASINDA GERÇEKLEŞTİ PROGRAM ESKİ ÖĞRETMEN EVİ BİNASINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Genel Haberler

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde Arhavi Belediyesi’nin katkılarıyla merhum Sedat Batumoğlu anısına iftar yemeği organizasyonu düzenlendi. İl Özel İdaresi’ne bağlı ve eski öğretmen evi binasında her gün hayırsever iş adamlarının destekleriyle süren iftar yemeği programı, bu kez Belediye Meclis Üyesi merhum Sedat Batumoğlu ruhuna yapıldı.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla sohbet ederken, vatandaşlar da iftar yemeği programından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Düzenlenen programda Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri H. Tahsin Kurdoğlu, Turgay Ataselim, Serkan Çakar, Sedat Batumoğlu’nun ailesi ve vatandaşlar yer aldı. Ayrıca Ak Parti İlçe teşkilatı da tam kadro yemekteydi.

İftar programı edilen dualarla başladı. Ezanın okunmasının ardından tabaklara yemekler servis edilirken vatandaşlar hep birlikte iftarda buluşmanın huzurunu yaşadı. Merhum Sedat Batumoğlu anısına düzenlenen iftar yemeği programında konuşma yapan Başkan Hekimoğlu, gelen herkese teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlenme Cuma, 09 Haziran 2017 09:13