24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

CUMHURİYET MAHALLESİ’İNDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

Çalışmalar En Kısa Zamanda Başlayıp Mahalle Halkının Hizmetne Sunulacak Çalışmalar En Kısa Zamanda Başlayıp Mahalle Halkının Hizmetne Sunulacak
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi Lipton Çay Fabrikası arkası olarak bilinen bölgede devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda toprak kayması, sel ve su baskınları nedeniyle zarar gören bölgede yapılan set duvar çalışmasının ardından yine aynı bölgede yol betonlama çalışmaları start aldı. Yapılacak olan betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Yol betonlama çalışmaları ile söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren mahalle sakinleri, çalışmalar nedeniyle Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na şimdiden teşekkürlerini iletti. Vatandaşların desteği ile özverili bir şekilde yürütülecek olan bu çalışmaların en kısa zamanda başlayıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam ettirileceği bildirdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 08 Haziran 2017 17:55

Bu kategoriden diğerleri: ARHAVİ IŞIL IŞIL »