28.06.2017 Son güncelleme: 28.06.2017, 6:06

İlçemizde İftar Yemeği Organizasyonu Devam Ediyor

Kategori Sosyal İşler

Ramazan ayının ilk gününden itibaren Arhavi Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının destekleriyle iftar yemeği organizasyonunu devam ediyor. İl Özel İdaresi’ne bağlı olan ve eski öğretmen evi binası adıyla da bilinen binada gerçekleştirilen bu organizasyona halkın ilgisi yoğun. İlçe halkının katıldığı iftar yemeği programlarında Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve birim amirleri de her akşam yer alıyor.

30 gün boyunca sürecek olan organizasyon hakkında konuşan Başkan Hekimoğlu, belediye olarak halkımızla iftar sevincini birlikte yaşadıklarını belirterek gelen misafirlere teşekkür etti. Belediyenin ve hayırsever iş adamlarının imkânları dâhilinde gerçekleştirilen bu iftar yemeklerine Başkan Hekimoğlu Arhavilileri davet etti.

Ayrıca Arhavi Belediyesi ve Çay-Kur’un ortaklaşa organizasyonu ile Cumhuriyet Meydanı’nda iftar sonrasından sahura kadar çay ikramları da sürüyor. Bununla ilgili olarak özellikle Çay-Kur Genel Müdürlüğü Pazarlama Daire Başkanı Hamdi Kutlu’nun destekleri ile yapılan etkinlikle Ramazan boyunca meydanda vatandaşlara ücretsiz çay ikram edilecek.