19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:00

Artvin – Arhavi Organize Sanayi Bölgesi İçin Toplantılar Sürüyor

TOPLANTIDA AOSB İLE İLGİLİ KONULARDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU TOPLANTIDA AOSB İLE İLGİLİ KONULARDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Kategori Genel Haberler

Artvin – Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için istişare toplantısı yapıldı. Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıya İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim ve Artvin/Arhavi OSB Müdürü Hasan Özpervan katıldı.

Toplantıda, gündemde yer alan Artvin - Arhavi Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yapılması planlanan konular ele alındı. OSB’nin Arhavi ekonomisini ileri noktalara getireceğini belirten Başkan Hekimoğlu, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından son buldu.