28.06.2017 Son güncelleme: 28.06.2017, 6:06

Arhavi Belediyesi İftar Programı Başladı

PROGRAM RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK PROGRAM RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi ve hayırseverlerin destekleri ile Ramazan ayının ilk gününden itibaren iftar yemeği organizasyonu başladı. Arhavi Meslek Yüksekokulu’na bağlı yemekhane salonunda gerçekleştirilen programın ilk iftarında Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.

Başkan Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra, belediye birim amirleri ve ilçe halkının katıldığı iftar yemeğinde Başkan Hekimoğlu gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.

Ramazan ayının ilk iftar vaktinin yaklaşmasıyla birlikte yapılan duaların ardından iftar yemeğine katılan Arhavililer hep beraber oruçlarını açtılar. Başkan Hekimoğlu, belediye olarak halkımızla iftar sevincini birlikte yaşadıklarını belirterek gelen misafirlere teşekkür etti. Ayrıca belediyenin imkânları ve hayırseverlerin destekleri ile gerçekleştirilen bu iftar programının 30 gün boyunca devam edeceğini dile getiren Başkan Hekimoğlu, Arhavilileri düzenledikleri iftar yemeklerine davet etti.

Son Düzenlenme Cumartesi, 27 May 2017 21:20