19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Arhavispor Yaz Futbol Okulu Eğitim Vermeye Başladı

ÇOCUKLAR YAZ BOYUNCA FUTBOL EĞİTİMİ ALACAKLAR ÇOCUKLAR YAZ BOYUNCA FUTBOL EĞİTİMİ ALACAKLAR
Kategori Spor

Öğrencilerin yaz tatiline girmeye hazırlandığı şu günlerde, Arhavispor Kulübü bünyesinde futbola ilgi duyan çocukların yaz dönemi boyunca eğitim almalarını amaçlayan yaz futbol okulu hizmet vermeye başladı. Kursu ziyeret eden Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu,  kursa gelen öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Futbol okulundaki faaliyetleri ziyarete giden Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çocuklarla sohbet ederek verilen eğitimden memnun olup olmadıklarını öğrendi. Çocukların futbola yönlendirilerek amaçlarının hem sosyal yönlerini geliştirmek, hem de ilçemiz futbolu adına yararlı olabilecek gençler yetiştirmek olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, bu kulvarda başarılı olabilmeleri adına Yaz Futbol Okulu’na katılan sporculara belli özveriyi gösterip çok çalışmaları gerektiğini ve kulüp olarak da akademik eğitimini tamamlamış hocalarla birlikte her türlü imkânı seferber ettiklerini söyledi. Başvuruların devam ettiğini de belirten Başkan Hekimoğlu, yaz futbol okuluna katılan öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlenme Cumartesi, 27 May 2017 15:18