19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

Arhavi Belediyesi Zabıta Ekipleri Fırınları Denetledi

RAMAZAN AYI NEDENİYLE DENETLENEN FIRINLARIN SAĞLIK KOŞULLARINA UYGUN OLDUĞU GÖRÜLDÜ RAMAZAN AYI NEDENİYLE DENETLENEN FIRINLARIN SAĞLIK KOŞULLARINA UYGUN OLDUĞU GÖRÜLDÜ
Kategori Sosyal İşler

Ramazan ayı nedeniyle ilçemizde faaliyet gösteren fırınların denetimi yapıldı. Arhavi Belediyesi’ne bağlı zabıta birimi tarafından yapılan denetlemede fırınların hijyenik ve sağlık koşullarına hazır olduğu görüldü. Denetimi gerçekleştiren Zabıta Müdürü Turgay Lakerta ve zabıta ekipleri fırınları tek tek gezerek denetlemede bulundu. Lakerta, faaliyette olan fırınların hemen hemen tamamının hizmete hazır olduğunu ifade etti.

Çalışanların hizmet verdikleri imalathaneler ve satış stantları hijyen kurallarına ne denli uydukları bizzat üretim halindeyken kontrolleri gerçekleştirildi. Rutin kontrollerini gerçekleştiren Arhavi Belediyesi zabıta ekipleri ilçedeki bütün ekmek fırınlarını denetledi.

Son Düzenlenme Cuma, 26 May 2017 15:14