19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

9. Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği’nin Sonuncu Etabı Yapıldı

DÜZENLENEN ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİLER DÜZENLENEN ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİLER
Kategori Spor
(1 Oyla)

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arhavispor Kulübü ile birlikte organize edilen ve Arhavi Belediyesi'nin sponsor olduğu Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirildi. 2008 yılında başlayan ve bu yıl 9.su yapılan şenliğin 8. ve son etabı olan 9. etabı yıldız kız ve yıldız erkek öğrencilerine yönelik yapıldı. Etkinliğe Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Gelenekselleşerek bu yıl 9.sunun düzenlendiği ve son etabının yapıldığı HİF Şenliği ile amacımız minik sporculara sporu sevdirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak, mutlu etmek ve eğlendirmektir olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, şenliğin yapılmasında büyük emeği olan ve şenliğin koordinatörlüğünü üstlenen Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret Kadıoğlu’na da teşekkürlerini iletti. Düzenlenen etkinlik, şenliğe katılan öğrencilere ilçe protokol üyeleri tarafından verilen sertifikalarla son buldu.