24.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 12:51

8. Tatil Projesi’nin İlk Etabı Başladı

BAŞARILI ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ANTALYA’YA UĞURLANDI BAŞARILI ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ANTALYA’YA UĞURLANDI
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve MNG Holding işbirliği ile yürütülen “Başarılı Öğrencilere Yönelik Tatil Projesi”nin bu yıl 8.si gerçekleştiriliyor. Ortaokul, lise ve ön lisans düzeyindeki son sınıf öğrencilerinden en başarılı olanların seçildiği projenin bu yılki ilk etabında, ortaokul öğrencileri ve gözetmen öğretmenleri ile birlikte Antalya’ya uğurlandı. Kafile MNG Holding’e ait Antalya ilindeki 5 yıldızlı otellerde 1 hafta boyunca dinlenme fırsatı bulacak.

Proje koordinatörlüğünü üstlenen Arhavi Belediyesi, eğitimde başarıyı teşvik etmek, öğrencilerin sosyal - kültürel yönünü geliştirmek ve rekabeti arttırmak adına, Arhavili iş adamımız Mehmet Nazif Günal’ın büyük desteği ile bu önemli projeyi 8 yıldır kusursuz bir şekilde yürütmektedir.

Projenin ikinci ayağı olan lise ve yüksekokul öğrencilerine yönelik kısmı 28 Mayıs - 4 Haziran 2017 tarihleri arasında hayata geçirilecek.

Son Düzenlenme Pazartesi, 22 May 2017 12:13