24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16

Arhavi Belediyesi GSK Halk Oyunları Ekibi Mersin’e Hareket Etti

EKİP 44. ULUSLARARASI SİLİFKE MÜZİK VE FOLKLOR FESTİVALİ’NE KATILMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI EKİP 44. ULUSLARARASI SİLİFKE MÜZİK VE FOLKLOR FESTİVALİ’NE KATILMAK ÜZERE YOLA ÇIKTI
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi Mersin’in Silifke ilçesinde yapılacak olan festivale katılmak üzere yola çıktı. Kafile Arhavi Gösteri Merkezi’nde Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun katılımıyla Silifke’ye yolcu edildi.

Eğitmenliğini Ersin Altın’ın yaptığı ekip, bu yıl 44.sü yapılacak olan festival için hazır olduklarını belirtti. Gençleri Mersin’in Silifke ilçesine yolcu etmeye Arhavi Gösteri Merkezi’ne gelen Başkan Hekimoğlu ise, ekibe festival öncesi iyi yolculuklar temennisinde bulundu. Çekinilen fotoğrafların ardından ekip, Mersin iline hareket etti.