23.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 6:29

Kilit Taşı Döşeme Çalışmaları

ÇALIŞMALAR YENİ CAMİ YANINDA DEVAM EDİYOR ÇALIŞMALAR YENİ CAMİ YANINDA DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri
(1 Oyla)

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Musazade Mahallesi Yeni Cami yanı olarak bilinen Nurettin Çarmıklı Caddesi 1 No’lu Sokak’ta başlayan kilit taşı döşeme çalışmaları start aldı.

Belediye ekipleri tarafından söz konusu bölgenin zemini kilit taşı döşemesine uygun hale getirilmesinin ardından döşeme çalışmaları devam ediyor. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak vatandaşların memnuniyetiyle yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Pazartesi, 22 May 2017 17:27

Bu kategoriden diğerleri: Arhavi Çiçeklerle Güzelleşiyor »