24.06.2017 Son güncelleme: 23.06.2017, 2:26

Arhavi Belediyesi Tarafından Mehmet Nazif Günal İlkokulu Öğretmenler Odası Yenilendi

BAŞKAN HEKİMOĞLU YENİLENEN ÖĞRETMENLER ODASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU YENİLENEN ÖĞRETMENLER ODASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Ziyaretler

Eğitim camiasına verdiği destekle tanınan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu okul ziyaretinde bulundu. Arhavi Belediyesi tarafından baştan sona yenilenen Mehmet Nazif Günal İlkokulu’nun öğretmenler odasında incelemelerde bulunan Başkan Hekimoğlu’na öğretmenler teşekkürlerini sundular.

Okul Müdürü Yılmaz Altanlar Başkan Hekimoğlu’nu kapıda karşıladı. Ziyaret sırasında okul öğrencileri de Başkan Hekimoğlu’na özel ilgi gösterdiler. Hekimoğlu ziyarette okulun yenilenen öğretmenler odasında incelemelerde bulundu. Mehmet Nazif Günal İlkokulundan gelen talep doğrultusunda talebi geri çevirmeyerek okulu yeni baştan yenilediklerini belirten Başkan Hekimoğlu, eğitime verdikleri önemin altını çizerek hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Okul yetkilileri de yapılan hizmet için Başkan Hekimoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundular.

Son Düzenlenme Perşembe, 18 May 2017 16:39