28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

98. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMARI ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ'NDE YAPILDI 98. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMARI ARHAVİ GÖSTERİ MERKEZİ'NDE YAPILDI
Kategori Resmi Törenler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 98. yıldönümü kutlamaları ilçemiz Arhavi’de coşkuyla kutlandı. Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Garnizon Komutanı vekili Ebru Banicar, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma programıyla başlatılan törende kutlama programı Arhavi Gösteri Merkezi'nde yapıldı. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde günün anlam ve önemine uygun konuşma Arhavi Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Hayrullah Kur tarafından yapıldı. Lise öğrencileri tarafından şiirler okundu. Ardından karate, güreş ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen her türlü sportif ve kültürel yarışmalarda derece alan öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödüllerin takdim edilmesinin ardından buradaki tören son buldu.

Ardından programa katılan protokol mensupları, halk kütüphanesinde sergilenen Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdiler.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ve Arhavi Belediyesi organizasyonuyla bugün saat: 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlatılacak olan Mençuna Şelalesi Doğa Yürüyüşü etkinliğine tüm halkımız davetlidir.

Son Düzenlenme Cuma, 19 May 2017 12:23