21.07.2017 Son güncelleme: 18.07.2017, 1:19

Arhavi Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Başkan Hekimoğlu’na Teşekkür Ziyareti

BAŞKAN HEKİMOĞLU ÇANAKKALE GEZİSİNDEN DÖNEN ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI BAŞKAN HEKİMOĞLU ÇANAKKALE GEZİSİNDEN DÖNEN ÖĞRENCİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Arhavi Anadolu Lisesi idarecileri ve öğrencileri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundular. Geçtiğimiz hafta okul öğrencilerine yönelik düzenlenen Çanakkale gezisinin ardından yapılan ziyarette Okul Müdürü Mustafa Al, Müdür Yardımcısı Ersin Kaya, Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Buber ve öğrenciler yer aldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun öğrenciler üzerinde emeğinin büyük olduğuna değinen Müdür Al, desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu. Çanakkale’de tarihi ve turistik yerleri gezerek geçmişi yerinden öğrenmenin öğrenciler üzerinde öneminin büyük olduğuna değinen Başkan Hekimoğlu, desteklerinin her zaman süreceğini dile getirdi. Hoş sohbetin ardından okul idarecileri ve öğrenciler Çanakkale’den getirdikleri hediyeleri Başkan Hekimoğlu’na sundular. Program çekinilen fotoğraflarla son buldu.