19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

Başkan Hekimoğlu, Ataması Yapılan Çaykur Çay Fabrikası Müdürü Mustafa Demir’i Ziyaret Etti

MÜDÜR DEMİR, BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU MAKAMINDA AĞIRLADI MÜDÜR DEMİR, BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Arhavi Çaykur Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden boşalan müdürlük görevine yeni atama yapıldı. Göreve yeni gelen müdür Mustafa Demir’i ziyaret eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da yer aldı.

Ataması yapılıp, ilçemizde müdürlük görevine gelen Demir, Arhavi’de bulunmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hekimoğlu ise, çay potansiyeli ve Arhavi ile ilgili gerekli bilgileri verdi. İlçe halkının misafirperverliğinden bahseden Başkan Hekimoğlu, Müdür Demir’e misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti. Ziyaret çekinilen fotoğraflarla son buldu.