21.08.2017 Son güncelleme: 20.08.2017, 6:39
ÖĞRENCİLER TERCİH EDECEKLERİ OKULLARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI ÖĞRENCİLER TERCİH EDECEKLERİ OKULLARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Atatürk Ortaokulu tarafından ilçemiz okullarında eğitim gören 8. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. “Okul Tanıtım Günleri” adıyla ortaokul son sınıf öğrencilerine organize edilen toplantıya Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bayraktar Kültür Merkezi’nde başlatılan bilgilendirme toplantısında konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, amaçlarının öğrencilerin gelecekleri için doğru tercih yapmalarını sağlamak olduğunu belirtti. Ardından Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi, Arhavi Anadolu Lisesi, Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi, Orhan Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Arhavi Kanuni Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Arhavi Temel Lisesi ve Özel Kaçkar Sağlık Meslek Lisesi müdür ve öğretmeni okullarıyla ilgili bilgiler verdiler. 8. sınıf öğrenci ve velilerine yeteneğe göre daha sağlıklı tercihler yapmalarının altını çizen okul idarecileri, tercih noktasında ilçe içerisinde bulunan okullara yönelmeleri gerektiğini belirtti.