28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Şehir İçi Çevre Düzenleme Çalışmaları Başlatıldı

ÇALIŞMALAR ÇİÇEK DİKİMİ İLE DEVAM EDİYOR ÇALIŞMALAR ÇİÇEK DİKİMİ İLE DEVAM EDİYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi çevre düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fen işleri ekipleri tarafından şehir merkezinde belli başlı alanları çiçeklendirme çalışmaları başlatıldı. Çiçek dikim çalışmaları ilçe halkı tarafından da olumlu bir şekilde karşılandı.

İnönü Bulvarı çevresinde başlatılan 5.000 adet çiçek dikimi ile şehir modern bir görünüme kavuşturuluyor. Çalışmalar ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Büyük bir özenle yürütülen çalışmalar diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.