28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20
HEKİMOĞLU “ GENÇLERLE ARHAVİ’Yİ VE GELECEĞİ KONUŞTUK” HEKİMOĞLU “ GENÇLERLE ARHAVİ’Yİ VE GELECEĞİ KONUŞTUK”
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu haftasonunu gençlere ayırdı. Konusunun herkesin ortak paydası olan Arhavi’nin olduğu buluşmada, ilçenin gelecek yıllarda hangi strateji ve modelde, büyüyen, gelişen ve gelişmekte olan bir Arhavi konuşuldu. Buluşmada başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Belediye meclis Üyesi Serkan Çakar, Halkla İlişkiler Müdürü Bilgi Özkara hazır bulundu.

Buluşmada Toplumun hemen her kesimine cevap verecek, ekonomide,turizmde , eğitimde, kültürde , sanatta kısacası tüm alanda nelerin nasıl yapılması gerektiği, hangi yöntemlerin ele alınması ve proje konuları konuşuldu. Siyasetten uzak tamamen Arhavi ortak paydasında bir araya gelinen toplantıda gençlerin hevesli ve istekli halleri gözden kaçmadı. Proje üretebilen, ürettiğini pazarlayabilen ve ne istediğini bilen bir gençliğin olmasının Arhavi için bir şans olduğunu belirten Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu “ Özellikle bugün burada sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum… genç fakat girişimci ve tuttuğunu koparan bir nesilsiniz, Arhavi’nin geleceğini bugün burada bulunan ve bulunamayan tüm gençlerin elinde olduğunu düşünüyorum. Yeni fikirlerle karşımıza çıkmanız, bizlere yön vermeniz önemli bir durumdur. Proje üretebilen, sorunları temelinde tartışabilen, medeni bir şekilde konuşabilen bir gençlikle bir aradayız.” Dedi.
Yolgeçen köyünde doğa ile iç içe bir ortamda gençlerle bir araya gelen başkan Hekimoğlu, gençlere Arhavi belediye başkanı olarak 9 yılının kısa bir özetini yaptı. Karşılaştığı güçlüklerin yanı sıra bir ekip ruhu içerisinde yapmış oldukları çalışmaları ve tecrübelerini gençlerle paylaştı. Bunun yanı sıra gençler de başkan Hekimoğlu’ndan ilçenin özellikle ekonomik refah düzeyinin temin edilmesi için azami desteklerini ilettiler. Başkan hekimoğlu bu anlamda Arhavi’nin gelecek yıllarda bir yatırım şehri olacağının müjdesini verdi. Özellikle Ekonomide, turizmde ve eğitim de gözle görülür gelişmelerin kaydedileceğini belirtti. Yeni yatırımcıların beklendiğini belirten hekimoğlu, Özellikle Artvin/Arhavi Organize Sanayi bu işin lokomotifi olacağını belirtti. Bunun yanında Yüksek Öğrenimde yapılan yeni kampus alanı inşaatının yeni bölümleriyle birlikte şehre üniversite öğrencilerinin sayısında artış ekonomik olarak yansıyacağı belirtildi. Turizm’de önemli turların artık programında olduklarını da ekleyen başkan, bunu gören yerli yada yabancı yatırımcıların İlçenin konaklama ve turistik tesisleri konusunda iştahını kabartmış durumda olduğunu ve bunu yakın zamanda herkesin göreceğini söyledi.